Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، علی صفوی نائینی متخصص گوش و حلق و بینی، درباره علائم کم شنوایی، گفت: اگر در هنگام گفتگو با دیگران مجبور می‌شوید از آن‌ها بخواهید که حرفشان را دوباره تکرار کنند و یا اینکه مجبور می‌شوید برای شنیدن صدای تلویزیون درجه صدای آن را بالا ببرید بدون اینکه دیگران مشکلی در شنیدن صدای آن با همان درجه داشته باشند، باید نسبت به عادی بودن توانایی شنیداری خود شک کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، شایع‌ترین علل کاهش شنوایی در کودکان را سرماخوردگی، عفونت پرده گوش، کرم گوش و آلرژی عنوان کرد و افزود: برای آگاهی از وضعیت شنوایی کودکان به معاینه دقیق گوش توسط یک متخصص گوش و حلق و بینی، کودکان، داخلی و یا یک پزشک عمومی نیاز است، اگر در صورت تشخیص مشکل و ارائه یک درمان از سوی پزشک پس از دو تا سه هفته مشکل کودک حل نشد برای قدم بعدی معاینه تخصصی یک متخصص گوش و حلق و بینی ضروری است.

صفوی ادامه داد: اکثر عوامل کاهش شنوایی با درمان‌های ۱۰ تا ۱۴ روزه و یا دو تا سه هفته‌ای باید به سطح مطلوب طبیعی برسند، اگر نرسند باید وضعیت گوش کودک از نظر مواردی همچون بزرگی لوزه سوم مورد بررسی قرار بگیرد.

وی درباره شایع‌ترین علل کاهش شنوایی در بالغین اظهار کرد: کاهش شنوایی به علت سالخوردگی که معمولا از ۴۰ سالگی شروع می‌شود شایع‌ترین علت کاهش شنوایی است، همچنین زمینه‌های ارثی و تماس با اصوات بلند نیز از دیگر علائم کاهش شنوایی در بزرگسالان است.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، درباره راه‌های تشخیص پیرگوشی توضیح داد: اگر توانایی تشخیص واضح صدا‌ها را به خصوص در محیط‌های شلوغی که چند نفر با هم صحبت می‌کنند نداریم باید به وضعیت شنوایی خود شک کنیم، زیرا معمولا مشکل شنوایی در محیط‌های آرامی که با یک نفر صحبت می‌کنیم و یا به تنهایی تلویزیون می‌بینیم بروز پیدا نمی‌کند.

وی ادامه داد: در این مرحله بیمار باید به پزشک متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه کند و در صورت احتیاج نوار گوش از بیمار تهیه شود و مسیر تشخیص و درمان آغاز شود.

صفوی درباره راه‌های پیشگیری از کاهش شنوایی گوش توضیح داد: نچسباندن گوشی موبایل به گوش در مدت طولانی و کاهش مدت زمان تماس‌های تلفنی (کمتر از سه تا چهار دقیقه) می‌تواند کمک زیادی به جلوگیری از کاهش شنوایی افراد کند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به نازک بودن جمجمه اطفال، تاکید کرد: نباید کودکان را در معرض استفاده از تلفن همراه قرار داد، زیرا انرژی حرارتی تولید شده در گوشی می‌تواند به گوش داخلی و عناصر مرتبط آسیب برساند.

صفوی افزود: همچنین اگر کودکی صدای تلویزیون را بیش از حد نرمال بلند می‌کند و با درمان دو تا سه هفته‌ای پزشک عمومی و یا اطفال نتیجه نگرفته است، باید حتما توسط متخصص گوش و حلق و بینی مورد بررسی قرار بگیرد.

این متخصص گوش و حلق و بینی با اشاره به اینکه بخشی از کاهش شنوایی‌ها مربوط به عصب گوش است، درباره راه‌های تشخیص مشکل شنوایی در کودکان زیر ۶ ماه، یادآور شد: والدین می‌توانند با ایجاد صدا از طریق به هم کوباندن دو وسیله فلزی مانند در قابلمه، در فاصله یک متری در زمان خواب کودک، واکنش کودک را مورد بررسی قرار دهند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، ادامه داد: همچنین والدین می‌توانند با بلند کردن تدریجی صدای تلویزیون در زمان خواب کودک و مقایسه زمان واکنش وی به صدا با گوش خودشان، میزان حساسیت شنوایی کودک خود را ارزیابی کنند و در صورت مشاهده هرگونه علامتی با مراجعه به پزشک پیگیر وضعیت شنوایی کودک شوند.

وی با بیان اینکه هندزفری‌های با سیم کم زیان‌تر از هندزفری‌های بدون سیم هستند، گفت: بهتر است افراد از هندزفری‌های با سیم استفاده کنند و اگر مجبور به استفاده از هندزفری بدون سیم هستند زمان استفاده از آن را به حداقل ممکن کاهش داده و از صحیت‌های غیرضرروی با تلفن همراه به وسیله هندزفری بدون سیم پرهیز کنند.

صفوی در ادامه تاکید کرد: همچنین اگر در حین مکالمه با تلفن همراه متوجه شدیم که آنتن دهی ضعیف است، باید تماس را قطع کنیم، زیرا در این حالت تلفن همراه انرژی حرارتی بیشتری تولید کرده و زیان زیادی به گوش می‌رساند.

وی با تاکید بر ضرورت کوتاه کردن تماس موبایل برای تمامی سنین و حداقل کردن استفاده کودکان از موبایل گفت: تلفن همراه به گوش آسیب می‌رساند، هندزفری بدون سیم کمی از این آسیب را کم می‌کند، اما به استفاده کردن از هندزفری با سیم توصیه بیشتری می‌شود، چون موج ندارد و با سیم به گوش متصل می‌شود.

صفوی درباره استفاده از تلفن‌های ثابت بدون سیم اظهار کرد: استفاده از این تلفن‌ها توصیه نمی‌شود، اما آسیب این تلفن‌ها از آسیب تلفن‌های همراه کمتر است.

وی با بیان اینکه امواج الکترومغناطیس حرارت تولید می‌کنند، گفت: تلفن‌هایی که بر مبنای این امواج کار می‌کنند به خاطر حرارتی که تولید می‌کنند می‌توانند به گوش آسیب بزنند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، افزود: اگر پس از صحبت طولانی با موبایل، دست خود را به روی گوشتان قرار دهید، متوجه گرم شدن این ناحیه می‌شوید.

منبع: مهر

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت کاهش شنوایی سرماخوردگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۷۸۳۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاسیس انجمن در جهت کاهش آسیب اجتماعی در بین دانش‌آموزان

استاندار قزوین گفت: در زمینه کاهش آسیب های اجتماعی در بین دانش آموزان انجمن های مختلفی تاسیس شوند تا با حمایت دولت و با دلسوزی بیشتر برخی از مشکلات را کاهش دهند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، محمدمهدی اعلایی ظهر امروز در جلسه شورای آموزش و پرورش استان قزوین که در سالن جلسات شهید سلیمانی استانداری قزوین برگزار شد، اظهار داشت: همه مدیران استان باید در ایام هفته معلم برای قدردانی از زحمات این قشر زحمتکش در مدارس و جمع معلمان حضور پیدا کنند و تقسیم‌بندی لازم در این زمینه هر چه سریعتر صورت گیرد.

وی افزود: معاونین استاندار به همراه رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان هم در روز معلم در یکی از شهرستان‌ها حضور پیدا کنند و از خدمات معلمان سراسر استان تجلیل کنند.

استاندار قزوین اضافه کرد: زحمات و خدمات جامعه تعلیم و تربیت استان قزوین بسیار مطلوب ارزیابی می شود و اقدامات خوب مدیران و دست اندکاران این حوزه مورد تایید دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی هم قرار گرفت و ایشان این حجم از همدلی و همگرایی در حوزه موضوعات فرهنگی را قابل تقدیر بیان کردند.

اعلایی، گفت: طرح نماد جزو طرح های خوب در زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی است و باید برای اجرای هرچه بهتر آن از ظرفیت‌های مردمی بیشتر استفاده شود و در این مسیر حتی می‌توان از ظرفیت دانشجویانی که علاقه‌مندی و توانایی لازم را دارند هم استفاده کرد.

وی بیان کرد: جریان‌های مردمی باید در حوزه صیانت از دانش آموزان به کارگیری شود و آموزش و پرورش باید با نگاهی باز از ظرفیت مساجد و مجموعه‌های فرهنگی استفاده کند تا بدین وسیله شاهد کاهش آسیب های اجتماعی در بین دانش‌آموزان باشیم.

استاندار قزوین با بیان اینکه باید با همگرایی و هم‌افزایی مشکلات را کاهش داد، افزود: انجمن اولیا و مربیان می‌تواند با شکل جدیدی فعالیت کند و علاوه بر حوزه های ماموریتی خود در حوزه‌های تربیتی هم خدمت‌رسانی کند.

اعلایی گفت: جا دارد در زمینه کاهش آسیب های اجتماعی در بین دانش آموزان انجمن‌های مختلفی تاسیس شوند تا با حمایت دولت و با دلسوزی بیشتر برخی از مشکلات را کاهش دهند.

وی اضافه کرد: برگزاری اردو در افزایش روحیه و نشاط دانش‌آموزان بسیار موثر است و باید در این زمینه یک کار ویژه در استان صورت گیرد، البته استان همچنان منتظر نگاه مثبت وزارت آموزش و پرورش در موضوع اردوگاه یانس آباد است که امیدواریم هر چه سریع‌تر محقق شود و بتوانیم این مجموعه را به یک مجموعه اردویی فاخر در سطح کشور تبدیل کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آسیب جدی به بناهای تاریخی کاشان وارد نشده است
  • تاسیس انجمن در جهت کاهش آسیب اجتماعی در بین دانش‌آموزان
  • دو راهکار کاهش ارزبری واردات بی رویه موبایل
  • هندزفری itel T11 Pro چه مشخصاتی دارد؟
  • خواص یخ هندوانه برای پوست چیست؟
  • از هر هزار تولد، یک تا سه نوزاد با آسیب شنوایی متولد می شود/شناسایی۱۶۳ نوزاد ناشنوا در خراسان شمالی
  • همایش کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی در هفشجان
  • کاهش آسیب های اجتماعی با حضور در یادواره شهدا
  • ۱۰ راه روستایی در شهرستان بم مسدود شد
  • سیلاب، راه ۱۰ روستای بم را مسدود کرد