Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-27@17:21:33 GMT

همه چیز در مورد هدفون بی سیم

تاریخ انتشار: ۱۵ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۹۲۵۱۲

همه چیز در مورد هدفون بی سیم

به گزارش افکارنیوز،

امروزه به دلیل استقبال مردم از موسیقی، دائماً در حال گوش دادن به آهنگ های جدید هستند و برای این کار از ابزار هایی مانند اسپیکر، پخش های ماشین، هدفون ها و ...... استفاده می کنند اما در هر مکانی ما نمی توانیم با صدای دلخواه به گوش دادن موسیقی، تماشای فیلم و مکالمه بپردازیم یا اگر خواسته باشیم برای بازی های رایانه ای با هم گروهی های خود در ارتباط باشم و یا خواسته باشیم بدون در دست گرفتن موبایل به مکالمه بپردازیم  اینجا است که به استفاده از هدفون ها، هندزفری ها، ایرفون ها و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

........  روی می آوریم که خود از انواع مختلفی  از جمله هدفون بی سیم ، هدفون های کابلی و هدفون های تو گوشی، برخوردار است که مورد استفاده فراوانی در زندگی روزمره مردم را داراست.

هدفون بی سیم چیست؟

هدفون بیسیم وسیله ای است که از دو بلندگوی کوچک تشکیل شده است که بر روی گوش های ما قرار می گیرد، اکثریت مدل های  هدفون های وایرلس از طریق بلوتوث به تلفن همراه یا منابع دیگر وصل می شوند وقابلیت هایی از جمله گوش داد به موسیقی یا پاسخ دادن به تماس را به ما می دهد البته هدفون بی سیم از کارت حافظه هم پشتیبانی می کند، تمامی مدل های هدفون های بیسیم شارژی هستند و به وسیله انواع اداپتور ها قابل شارژ میباشند و می توانند در فعالیت های مختلفی از جمله ورزش کردن، پیاده روی، مکالمه، بازی رایانه ای و چت ها مورد استفاده قرار بگیرند.

هدفون بی سیم

تاریخچه هدفون ها

اولین هدفون ثبت شده در تاریخ توسط توماس ادیسون اختراع شد که در آن زمان به عنوان گوشی پزشکی ابزاری برای شنیدن مورد استفاده قرار می گرفت بعد ها در سال 1910 یک مهندس برق آمریکایی به نام ناتانیل بالدوین موفق شد برای سربازان آمریکایی هدفونی را اختراع کند که موجب شد ارتباط بین سربازان و فرمانده ها بسیار آسان شود، اما در سال 1979 بود که کمپانی سونی واکمن هایی با یک هدفون به بازار عرضه کرد که به دلیل وزن کم و استفاده از جک 3.5 میلی متری در بین مردم بسیار مورد استقبال قرار گرفت و محبوب شد به طوری ک انقلاب عظیمی در این صنعت به راه انداخت که بعد ها پیشرفت کرد و از انواع مختلفی از جمله هدفون های بلوتوثی یا همان هدفون بی سیم، هدفون وایرلس، هدفون بیتس و ........ را دارا است، هدفون های بلوتوثی که اولین بار در سال 2004 وارد بازار شد اولین نسل از هدفون بی سیم تا زمان خود بود که بد ها پیشرفت کرد و از انواع مختلفی بهره مند شد و به شکل هدفون های امروزی در آمد.

تفاوت های هدفون، ایرفون، هدست و هندزفری در چیست؟

عموماً از هدفون ها به دلیل عدم وجود میکروفون تنها برای شنیدن موسیقی مورد استفاده قرار می گیرد و اتصال آنها به منبع هم از طریق کابل یعنی هدفون سیمی  و بلوتوثی که همان هدفون بی سیم است، هدست ها در واقع همان هدفون هایی هستن که از میکروفون بهره می برند و به کاربر توانایی مکالمه را می دهد از این نوع هدفون ها معمولا برای پاسخ به تماس ها، کلاس های مجازی، چت ها، و ....... مورد استفاده قرار می گیرد لذا کاربرد بیشتری نسبت به هدفون ها دارند. ایرفون ها کاربرد این محصول بیشتر برای گوش دادن به موسیقی است زیرا از وزن بسیار کمی برخوردار است به دلیل همین امر در میان ورزشکاران و جوانان مورد استقبال قرار گرفته است همچنین ایرفون ها دارای میکروفون نیز هستند که به کاربر توانایی مکالمه را می هد و اتصال آنها به منبع هم به صورت کابلی  و هم از طریق بلوتوث انجام می شود، ایرفون ها برخلاف هدست ها و هدفون ها که روی گوش قرار می گرفتند، داخل گوش قرار می گیرند، و اما هندزفری ها که در واقع نوعی هدست هستند که بر روی خود دارای بلندگو، میکروفون و کلید هایی برای پاسخ یا رد تماس هستند، از هندزفری ها معمولا برای گوشی ها همراه استفاده می شود زیرا با آنها دیگر نیازی به در دست گرفتن موبایل نیست، هندزفری ها هم مانند انواع دیگر هدفون ها، هست و  هم از طریق کابل و هم به صورت بلوتوثی به منبع پخش متصل می شوند.

انواع هفدفون و هندزفری

هدفون بی سیم بهتر است یا هدفون کابلی؟

برای پاسخ به این سوال که هدفون بیسیم بهتر است یا هدفون کابلی ابتدا باید مزایا و معایب هر دو را بیان کنیم سپس نتیجه گیری کنیم که کدام مورد می تواند برای ما بهتر باشد و کارایی بیشتری داشته باشد.

 مزایای هدفون کابلی

کیفیت و وضوح صدا در هدفون های کابلی نسبت به هدفون های بی سیم اندکی بهتر است و همچنین به علت اتصال کابلی اشکالای نظیر لگ و زمانی ندارند. به دلیل اتصال کابلی دیگر نیازی به شارژ هدفون نخواهیم داشت. هدفون های کابلی نسبت به هدفون بی سیم از طول عمر بالاتری برخوردار هستند زیرا مشکلاتی نظیر باتری را ندارند همچنین در استفاده از این گونه هدفون ها به مشکلات اتصالی بر نمی خوریم.

هدفون کابلی

معایب هدفون کابلی

به علت وجود کابل می تواند برای کاربر محدودیت هایی از جمله محدودیت های حرکتی، به گره افتادن کابل یا احتمال خرابی آن را به وجود آورد. اندک شدن طول برد هدفون

مزایای هدفون بی سیم

آزادی حرکت به دلیل نبود کابل نسبت به هدفون های کابلی. افزایش طول برد به دلیل اتصال بلوتوثی و عدم نیاز به حمل منبع. اگر هدفون بلوتوثی باشد این قابلیت را دارد که به تمامی دستگاه های دارای فناوری بلوتوث را دارند.

هدفون های بی سیم بلوتوثی

معایب هدفون بی سیم

افت کیفیت صدا با فاصله گرفتن از منبع. ایجاد نویز توسط دستگاه های ارتباطی اطراف. احتیاج به شارژ مکرر. احتمال وجود لگ و کندی اتصال یا حتی عدم اتصال. قیمتی بالاتر نسبت به هدفون های کابلی. 

معروف ترین و بهترین برندهای هدفون بی سیم

هدفون بی سیم سامسونگ هدفون بی سیم شیائومی هدفون بی سیم ال جی و...

با توجه به مزایا و معایبی که در بالا به آنها اشاره کردیم به صورت قطع نمی توانیم بگوییم که هدفون کابلی بهتر است یا هدفون بی سیم زیرا هر کدام مزایای مختلفی دارند که بسته به نیاز کاربر مورد استفاده قرار میگیرند، و بیشتر انتخاب بین این دو هدفون سلیقه ای است.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: هدست هدفون بی سیم مورد استفاده قرار هدفون بی سیم هندزفری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۹۲۵۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از تمامی ظرفیت‌های قانونی برای کمک به شوراها استفاده می‌کنیم

استاندار آذربایجان‌غربی با تاکید بر تعامل و همکاری دستگاه‌های اجرایی با شوراها در راستای رفع مشکلات مردم در حوزه شهری و روستایی، گفت: از تمامی ظرفیت‌های قانونی برای کمک به شوراهای اسلامی شهر و روستا جهت انجام وظایف قانونی و همچنین رفع مشکلات مردم استفاده می‌کنیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، محمدصادق معتمدیان عصر امروز _شنبه هشتم اردیبهشت_ در دیدار با اعضای شورای اسلامی استان آذربایجان‌غربی و اعضای شورای اسلامی شهر ارومیه، ضمن تبریک نهم اردیبهشت ماه روز ملی شوراها به تمامی اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستای استان، اظهار کرد: شوراهای اسلامی به عنوان یکی از ارکان مردمی‌سازی فعالیت‌ها در نظام اسلامی، جایگاه رفیعی در قانونگذاری محلی داشته و در تصمیم گیری‌های محلی و رفع مشکلات مردم نقش مؤثری دارند.

وی همچنین یکی از مهم‌ترین وظایف شوراهای اسلامی را شناسایی و ارائه راهکارهای لازم برای رفع مشکلات مردم و همکاری با دستگاه‌های متولی دانسته و افزود: شوراهای اسلامی شهر و روستا با توجه به ارتباط مستمر با مردم، می‌توانند در تصمیم سازی‌های لازم در راستای رفع مسائل و مشکلات مردم در حوزه‌های مختلف از جمله فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و رفاهی نقش مؤثری ایفا کنند.

استاندار آذربایجان‌غربی به وظایف قانونی شوراها به عنوان پارلمان محلی نیز اشاره کرده و گفت: شوراهای اسلامی شهر و روستا در راستای وظایف نظارتی خود که در چهارچوب قانون مشخص شده، اجازه انحراف در انجام فعالیت‌ها را ندهند.

معتمدیان همچنین با بیان اینکه در دور اول سفرهای شهرستانی به ۲۰ شهرستان، ۴۸ شهر و ۴۵ بخش سفر کردیم، اضافه کرد: در سفرهای شهرستانی ضمن بازدید میدانی از پروژه‌ها و دیدار چهره به چهره با اقشار مختلف مردم، جلسات شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان برگزار شده و مصوباتی در راستای مطالبات بحق مردم و نیازها و اولویت‌های آنان به تصویب رسیده است.

وی در ادامه با اشاره به نقش شوراهای اسلامی شهر در رفع مشکلات مردم، افزود: در دور دوم سفرهای شهرستانی، جلسات اختصاصی با اعضای شوراهای اسلامی برگزار کرده و مطالبات و مشکلات آنان بررسی خواهد شد.

معتمدیان رویکرد اصلی استان در حوزه‌های مختلف را محرومیت زدایی، توسعه متوازن و بهبود شاخص‌ها عنوان کرده و یادآور شد: امکانات زیرساختی استان بر مبنای ارتقای شاخص‌ها و برقراری عدالت در بین شهرهای مختلف توزیع می‌شود.

وی همچنین با اشاره به اینکه آذربایجان‌غربی به برکت خون شهدا و ایثار و مجاهدت رزمندگان اسلام، به یکی از استان‌های امن کشور تبدیل شده، افزود: امنیت پایدار در آذربایجان‌غربی، میل به سرمایه‌گذاری و حضور سرمایه‌گذاران در استان را افزایش داده و شورای اسلامی شهر و شهرداری ارومیه نیز در راستای اجرای پروژه‌های شهری از ظرفیت بخش خصوصی و سرمایه‌گذاران استفاده کنند.

استاندار آذربایجان غربی به بخشی از مطالبات به حق مردم در حوزه مدیریت شهری به ویژه در شهر ارومیه نیز اشاره کرده و افزود: رفع مشکل ترافیک و پسماند، ایجاد فضاهای سبز و تفریحی و جذب سرمایه گذار برای اجرای پروژه‌های بزرگ اقتصادی، از جمله مطالبات به حق مردم بوده و در این راستا شورای اسلامی شهر و شهرداری ارومیه تمام توان خود را به کار گیرند.

معتمدیان همچنین با اشاره به بخشی از عملکرد دولت سیزدهم در استان به ویژه در شهر ارومیه، یادآور شد: رفع مشکل تعاونی‌های مسکن در ارومیه، تعیین تکلیف بافت قدیمی ۳۷۰ هکتاری ارومیه، اتمام پروژه‌های سخت‌افزاری احیای دریاچه ارومیه، اجرای ۱۴۸ درمانگاه و مرکز بهداشت، تأمین اینترنت پرسرعت ۵۰۰ روستای استان، گازرسانی به ۶۲۰ روستا و آغاز احداث هزار و ۷۵۰ کلاس درس، بخش کوچکی از اقدامات دولت سیزدهم در راستای تأمین مطالبات مردم در آذربایجان‌غربی می‌باشد.

وی در پایان با اشاره به پتانسیل‌های استان در حوزه‌های مختلف، خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیت‌های خدادادی استان، واژه محرومیت شایسته آذربایجان غربی نبوده و این منطقه یکی از استان‌های ثروتمند کشور بوده و در مسیر استفاده از این ظرفیت‌های خدادادی جهت بهره‌مندی مردم استان، گام برخواهیم داشت.

کد خبر 748536

دیگر خبرها